Extraordinary 9.8 Score based on 4 reviews
placeholder
Kitchen
Budget
€€€€
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.8 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Laurent
Reviewed on: unknown

Impeccable ! C'est la deuxième fois que je...

Impeccable ! C'est la deuxième fois que je viens et c'est toujours aussi impeccable.

Martine
Reviewed on: unknown

restaurant vraiment très classe. La cuisine...

restaurant vraiment très classe. La cuisine est super fine, raffinée. Le personnel est vraiment charmant.

ROBERT
Reviewed on: unknown

Nous tenions à vous remercier de l'agréable...

Nous tenions à vous remercier de l'agréable soirée que vous nous avez réservé en votre restaurant. Nous ne pouvons que vous louer d'avoir fait le choix d'une telle qualité sur vos tables, ainsi que le professionnaliste des personnes qui nous ont accueillis. ROBERT LOURDIN Ingénieur CNAM Architecte DPLG EXPERT JUDICIAIRE

Reviewed on: unknown

Disappointing! Everything was OK (I took a...

Disappointing! Everything was OK (I took a 390 FRF lunch), but I didn't see much creativity in it - it was all very simple, although everything looked much more interesting on the menu: Filet de Rouget en Salade de Foie Gras de Canard Frais au Sel de l'Île de Ré, Brochette de Saint-Jacques Poêlées aux Endives Caramélisées and Table de la Patisserie. The two Michelin stars I didn't understand at all. One of my favourite restaurants, Sea Grill** in Brussels, used to be 'supervised' by mr. Divellec, but Mr. Mattagne has exceeded his master enormously!

All reviews of this restaurant