Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant

Just three kilometres from Aix-en-Provence’s historic city centre, one of the most beautiful and richest cities in France, and at the end of a long drive lined with century-old trees, the 4-star Château de la Pioline hotel is waiting to welcome you

Chef Sylviane RASTELLO’s, Disciple d'Escoffier, innovative and generous cuisine revives and celebrates Provençal flavours, which remain perfectly in keeping with the traditional setting.

On the menu, guests will find dishes inspired by flavours from around the world, yet strongly influenced by our Mediterranean culture and composed of seasonal ingredients.

 

Meals are served in the magnificent listed Louis XVI room and in the Salon des Glaces in winter, or, once the good weather arrives, on the terrace shaded by two-hundred-year-old lime blossom trees, where the romantic atmosphere is perfect for enjoying our refined gastronomy in intimate tranquillity.


Just ten minutes from Aix TGV train station and 20 minutes from Marseille Provence Airport, this 4-star hotel offers guests a professional and discreet welcome, as well as top-quality customer service

View all restaurant details
Review score
6.7 Based on 4 reviews
Service
Quality
Atmosphere
4 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Clement
Reviewed on: 18/03/2017

Minable

C'était nul du début à la fin le personnel désagréable les plats de mauvaise qualité

Rémy
Reviewed on: unknown

Très bien

La seule chose "loupée" était que dans la réservation nous avions demandé une bougie pour fêter l'anniversaire d'une amie et que malgré cette précision, cela a été oublié. Le service aurait pu avoir 10 avec cette bougie...!

yves
Reviewed on: unknown

Obligatoire diner anniversaire

j'ai été un peu déçu par la cuisine qui manque d'originalité et de finesse Je ne demandais rien mais sachant l'occasion diner anniversaire de mon épouse une bougie en fin de dîner aurait été délicat.

François
Reviewed on: unknown

Super cadre, accueil, standing,... mais attenti...

Super cadre, accueil, standing,... mais attention à l'essentiel pour le minimum de confort il n'est pas garantie et bonne chance !

All reviews of this restaurant